14.09.2019 TARİHLİ, ANTALYA ÇIKIŞLI GÜNÜBİRLİK SALDA GÖLÜ LİSİNİA DOĞAL YAŞAM KÖYÜ VE SAGALASSOS GEZİSİ

Değerli misafirlerimiz, Adanus Tur Gezi grubu olarak yine yeniden keyifli bir etkinliğimizde birlikteyiz.

Sabah erken saatlerde Antalya’dan yola çıkıyoruz. Korkuteli yolu üzerindeki mola tesisinde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, Burdur – Yeşilova sınırları içinde yer alan Türkiye'nin maldivleri adıyla bilinen Salda gölüne gidiyoruz. Gölü panoramik olarak seyredip, ardından, fotoğraf çekimi ve beyaz kumlar üzerinde yürüyüş yapıyoruz. Dileyen misafirlerimiz gölün serin suyunda yüzebilirler.

Salda Gölünden ayrılarak, Burdur’daki Lisinia Doğal Yaşam Yaban Hayat Rehabilitasyon Merkezine ulaşıyoruz. Kısa bir tanıtımdan sonra lavanta ve çeşitli otların (Kekik, Adaçayı, Katran, Ardıç v.b) işleme fabrikasına giderek otların işlenmesini öğreniyoruz.

Burdur'a doğru hareket ediyoruz. Meşhur “Burdur şiş” in tadına bakmak için verilen öğle yemeği molası ve serbest zaman sonrası, sergilenen eserleriyle ödül almış
Burdur Arkeoloji Müzesini geziyoruz.

Burdur'un Ağlasun ilçesine hareket ediyoruz. 1990 yılından bu yana Belçika'lı arkeologlarca kazılmakta olan, UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesinde yer alan Sagalassos ören yerini geziyoruz.

Antik tiyatro, Anıtsal çeşme, Kahraman Mezarı, Hamam ve Pazaryeri gibi birçok temel sosyal binanın yanı sıra, birçok sivil yapı da açığa çıkartılmıştır. Sagalosos’u dolaştıktan sonra Karacaören yolundan Antalya'ya dönüyoruz.

Sizleri aldığımız mevkilere bırakarak, bir sonraki Adanus Tur etkinliğinde görmek dileğiyle, ayrılıyoruz.

Tur Fiyatı

• 17 kişi ve üzeri grup olursa, kişibaşı, ₺ 170
  • 30 kişi ve üzeri grup olursa, kişi başı ₺ 155
  • 35 kişi ve üzeri grup olursa, kişi başı ₺ 145

Çocuk durumu;

• 0-2 yemeksiz ve Ücretsiz. Araçta koltuk alınırsa,+ ₺ 75
  • 3-6 yemekli ve araçta koltuklu ₺130
  • 7 - 12 tam hizmet ₺ 140

FİYATA DAHİL OLANLAR

• Ulaşım
  • Seyahat Sigortası
  • Tarla giriş ücreti
  • Rehberlik
  • Kahvaltı
  • Öğle yemeği

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

• Yemeklerdeki içecekler
  • Kişisel Harcamalar
  • Sagalassos ve Burdur Müzesi giriş ücreti

YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ !

• Müze kartı, Güneşten korunmak için şapka,
  • Salda Göl’ünde yüzmek isteniyorsa havlu, mayo, güneş kremi, gözlüğü, deniz terliği ve suya dayanıklı yürüyüşe uygun rahat bir ayakkabı...

Adanus Tur etkinliğine katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.